Snelle levering

Uitstekende service

Persoonlijke voorwaarden

Gebouw- & huisautomatisering met de Miniserver – eindeloze mogelijkheden

Loxone verbindt alle componenten van een gebouw, net als de zenuwbanen van het menselijk lichaam. Alles komt samen in het brein, de Miniserver. Extensions maken veel bijkomende functionaliteiten mogelijk. Dat maakt een Loxone Smart Home oneindig flexibel.

Absoluut betrouwbaar en onderhoudsvrij!

De Miniserver en de Miniserver Go zijn – net als alle Loxone producten en softwaretools – ontworpen om hun dienst betrouwbaar uit te voeren 24 uur op 24 voor een (gebouw)levensduur. Ze werken volledig zonder bewegende delen zoals ventilatoren en werken uiterst energiebesparend. Meer dan 130.000 Miniservers zijn al meer dan tien jaar in gebruik over de hele wereld in projecten van allerlei aard.

Ze zijn allemaal 100% compatibel met alle ooit ontwikkelde Extensions en onze nieuwste softwaregeneratie.

De krachtige software voor gebouw- & huisautomatisering gratis en inclusief!

Loxone Config

Met onze ultieme softwaretool kunt u uw besturingssysteem configureren volgens uw individuele eisen en wensen. Binnen enkele uren kunt u zelfs uitgebreide projecten van gebouw- & woonautomatisering realiseren.

Loxone Apps

Eén app voor alles – met Loxone heeft u uw hele huis- en gebouwautomatisering onder controle met één enkele app. Bedien uw automatiseringsoplossing overal vandaan via smartphone, tablet of pc. Eenvoudig, intuïtief en snel.

Automatisering met privacy –Cloudfree dankzij de Miniserver

Gegevensbeveiliging is voor Loxone meer dan een loze belofte

Met Loxone blijven uw gegevens waar ze horen – op uw Miniserver. Op deze smart home controller worden uw gegevens verwerkt. Ze komen niet buiten en er is geen cloud.Ons principe is van toepassing: uw project, uw gegevens! Wij beschermen dit persoonlijke recht voor 100%.

Adres

Kattestraat 15, 2811 Hombeek-Mechelen


Email

info@dastech.be


Telefoon

0495/900.775


Eerlijkheid en kwaliteit zijn twee zaken die we zeer hoog in het vaandel dragen.